Nichlas har spilt rollespill aktivt siden 1996, startet i ung alder, først som spiller og siden som spilleder, reisen startet med Dungeons & Dragons på norsk.

I årene som har gått siden det har rollespill-repertoaret bare vokst og det meste er blitt prøvd ut både av små og store spill på norsk, svensk og engelsk. D&D fra 1st til og med 5th edition, Star Wars i sine mange former fra D6 systemet til D20 og nå fantasy flight sitt eget system, World of Darkness serien med kjente spill som Vampire, Werewolf, Mage og Hunter eller de mange Call of Cthulhu spillene med DELTA GREEN som en klar favoritt for å nevne noen. Norske rollespill som Draug og Fabula er også blitt testet ut eller «indie» spill som «det var ikke meg» og andre egenkomponerte spill.

Listen er meget lang, og det er i allefall ingen tvil om at Nichlas liker rollespill og har brukt utallige timer på ulike prosjekter. Han har vært med på å bygge foreninger og forbund for blant annet spill, gjennom den lokale spillforeningen Skedsmokorset Spillforening og Hyperion- Norsk Forbund For Fantastiske Fritidsinteresser som han var leder av fra 2009 til 2010 og tillitsvalgt i ulike verv i over ti år.  Nichlas har også andre interesser som jakt, historisk reenactment, dataspill, brettspill og historie generelt.

Nichlas og Helene er kjærester og samboere som gjør det enkelt å dyrke en felles interesse for spill og rollespill, men det er vel ingen tvil om favorittsjanger når hamsteret
deres heter «Hastur».

Helene har spilt rollespill siden 2009 og har
prøvd flere rollespillsystemer gjennom disse årene. Hennes favoritt-sjanger innenfor rollespill er science
fiction og horror. Spillene hun har det mest gøy med er Sla Industries og World of Darkness universet.

Har spilt mye Hunter og Sla Industries, men har også spilt spill som Legend of the five rings, Dungeons and Dragons (Pathfinder) og Delta Green. Hun er fersk spilleder i My Little Pony og har ledet noen introspill i dette spillet. Favoritt setting innenfor film og serier er det man kanskje kan kalle Apokalypse-tema med Zombier og Dark Future (Tech Noir).

Selv om hun har spilt rollespill relativt lenge syns hun fortsatt det kan være skummelt å introdusere sin egen karakter, men det går bra når man spiller med forståelsesfulle folk som bare ønsker å ha det gøy.

Nichlas og Helene har vært sammen siden 2013 og har spilt rollespill sammen av og på siden 2009. Nichlas ledet det første spillet Helene prøvde noen gang og etter det var hun hekta. Hun prøvde ikke Delta Green før Nichlas hadde mast i noen år og nå er det
en av favorittene.

Når hun ikke er opptatt med å lage podkast går hun på riding. Hun spiller også tverrfløyte i korps og irriterer Nichlas med øving nesten daglig. Det går også en del i dataspill, men hun bruker ikke å sette seg inn i de nyeste spillene (Les: Hun spiller fortsatt Skyrim). De rollespillene hun kunne tenke seg å prøve er Star Wars og Starfinder samt SLA Industries 2nd edition når det kommer ut.

Endre har spilt rollespill i ca to år og har også selv erfaring som spilleder i D&D 5th edition det siste halvåret.

Han har også spilt flere ulike rollespill i løpet av sin relativt korte rollespillkarriere.

Blant annet Delta Green, Ravenloft, My Litte Pony og SLA Industries for å nevne noen. Hans favorittsjanger er fantasy. Når Endre ikke spiller rollespill spiller han miniatyr-, PC- og brettspill, med Bushido, Divinity og Arkham Horror som klare favoritter.

Han driver med middelalder-reenactment hvor han har sydd og laget mesteparten av klærne og utstyret selv. På arrangementene spiller han også tidsriktig blokkfløyte og harpe.

I hverdagen spiller han håndball aktivt. Han har spilt håndball siden barneskolen noe som viser at det er en idrett han trives med.

Han leser også manga og er glad i filmene fra Studio Ghibli. Han er bosatt i Oslo og huser podcasten sine innspillingslokaler.

Endre er også flink til å spille piano noe som passer bra når vi trenger litt saloon-musikk i pausene.


Lars er utdannet innenfor 3D Design, Animasjon og spilldesign. Han jobber for dagen som lærerassistent hos Noroff nettstudier på 3D Design & Animasjonsstudiet. Tidligere har han også studert russisk språk, kultur, litteratur og historie ved Universitet i Oslo. Dette trives han med da det er fint å jobbe med noe man interesserer seg for. 

Rollespillerfaringen til Lars strekkers seg fra DnD 3.5, Dnd 5th ed, Star Wars, Delta Green, Alpha Omega, SLA Industries og en rekke andre spill. Første møtet hans med rollespill var for ti år siden og har spilt sporadisk siden da. 

På fritiden holder han på med miniatyrer, brettspill, PC spill, motorsykler, festivaler og musikk. Hund er favorittdyret og han hadde en langhåret dvergdachs i 16 år. Reise er også noe han er glad og han har kjørt store deler av Norge på MC, samt ned til Italia. Chernobyl er et annet nevneverdig reisemål han har besøkt.

Favorittsjangeren hans er sci-fi, med Mass Effect, Star Trek og Battlestar Galactica som store høydepunkter. Han har derimot ingenting imot andre sjangere og er godt kjent med både fantasy og historiske settinger. Andre verdenskrig er et tema som ofte havner i fokus innenfor miniatyrspill og PC spill. Når det kommer til brettspill er Arhkam Horror en favoritt.

Lasse er selverklært film-nerd, trives på filmsett og liker fotografering. Han er den med minst erfaring av rollespill i gruppa med kun et år under beltet. Det han har spilt mest av er Delta Green, men han har også vært en snartur innom Pathfinder og Call of Cthulhu.

Han er opprinnelig fra Trondheim men har bodd litt rundt om i det ganske land.  Lasse er glad i historie og holder også på med levende historie. Han er veldig flink til å male miniatyrer og vi andre i podcasten spør ofte Lasse om tips og triks til å male våre miniatyrer.

Favorittsjangere innen film er sci-fi, adventure og komedie. Han liker å reise og besøke historiske steder, men også for å oppleve naturen med kamera rundt halsen. Han har også tatt lengre bilturer i kontinentet.

Selv om rollespillerfaringen er kort, gleder seg stort til å utforske flere rollespillsystemer og forskjellige sjangre gjennom podcasten. Å få spilt mer av klassikeren Dungeons & Dragons er et klart mål, men han ser også frem til langt flere.